Come feed the rain

Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust

Fascinatie ciudata

M-a captivat total din pura coincidenta. Ce are? Ce e?? Cine e? De ce are uneori o privire atat de trista si totusi o fata atat de oachesa cand sta si priveste in gol? Nu inteleg. E enigmatic. Ciudat, imi place, insa nu in sensul acela pueril la care se gandesc oamenii (cu o gandire infantila, de altfel) imediat, ci..pur si simplu; imi place.

Ambivalent, bipolar, ciudat, enervant, charismatic, fascinant. Sper ca totul sa nu fie doar in imaginatia mea.

Nu stiu, in ultimele luni scriu (nu numai pe blog) despre oameni pe care abia ii cunosc, dar care ma atrag intr-o prima instanta. Imi vine sa ma duc la ea si sa o iau in brate si sa o invart si sa-i spun cat de frumoasa e, pe altul imi vine sa-l sarut fara vreun motiv anume, pe altul l-as lua de mana si l-as trage dupa mine la o ceasca de cafea home made. As face aia, as face-o si pe cealalta, dar am cu cine? Nu prea. Plus ca dupa, cu siguranta, n-as vrea sa mai vad persoana respectiva. Niciodata!

El e emo, brunet, ciudat, dar zambeste atunci cand ai mai mare nevoie de asta, te incanta si dezamageste fara avertizare.

Ea e delicioasa, directa si sincera. Gandeste foarte diferit si critica tot ce se poate numi ,,figurant”. E un om marunt, dar emana exagerat de multa incredere in sine. Intimideaza si fascineaza. O ador si detesc intr-un fel spus. Asta denumesc eu sentimente contradictorii.

Ea imi trezeste fiori pana la viscere. De fapt, i-am si uitat fata. Doar impresia a mai ramas. Si e de acum 6 luni. N-am uitat-o.

El trezeste fantezii si amintiri. L-am vazut odata, o singura data. Ochii demonici, zambet de curva masculina…si ce mai curva inca…Deborda de energie negativa, adevarat, dar era irezistibil si rau. Se cunostea caracterul dupa privire. Pe el l-am vazut acum 6 ani.

El e adult, perfect rational in gandire, dar poate face pe altii sa-si piarda capul. E destul sa te priveasca si sa zambeasca.

El saruta ca la carte. De fapt, e ca si scos dintr-o carte. I once told him that he’s a fine man. Atata tot ca te lasa balta. E bun teoritician…si cand atat. Singurul capitol practic la care exceleaza e, repet, sarutul.

Ma bucur enorm de mult ca am dat de cineva care mi-a trezit din nou acea fascinatie ciudata pentru oameni.

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: