Come feed the rain

Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust

Let’s start all over again. Let’s start by being friends.

~~Zambeste! HAI! In picioare si zambeste! Atata stii tu sa-ti apreciezi viata? Atata merita? Ce, crezi ca altii ti-o vor face frumoasa! GRESIT, amice! Tu esti responsabil de ea! Altii cel mult ti-o pot distruge sau iti pot alina cele cateva dureri surde ce simti ca-ti sfasie inima si sfarma capul. Te simti slabit? Iti spui ,,da-o dracului, azi nu mai ies din casa”? Iti place sa stai si sa-ti contempli situatia mizerabila, care nu e chiar asa de groaznica pe cat ai vrea TU de fapt s-o crezi? Esti tanat, omule! Asta e tot ce ai invatat pana acum! Ca ziua de azi nu merita traita si ca cea de maine nu mai are importanta? Pune piciorul in prag! Ia telefonul! Uita-te in agenda! Ce? Crezi ca n-ai pe cine scoate afara? N-ai prieteni? Nimeni nu iese afara pe caldura asta? N-ai de unde sa stii! S-ar putea ca cel/cea care te astepti cel mai putin sa raspunda cu entuziasm la invitatie, mai ales daca nu v-ati mai vazut de secole.

~~Zambeste! Azi e o zi minunata! Asta a fost cea mai importanta lectie pe care am invatat-o in ultimele 9 luni. De ce sa nu o inveti si tu? Crede-ma, chiar functioneaza cand crezi cu adevarat ca totul are rost si ca viata chiar trebuie traita. Fa ceva productiv! Distreza-te! Adulmeca iubirea! Bucura-te de apusuri si rasaturi! Candva vor fi ultimele pe care le vei mai vedea. Atunci vei sta si te vei intreba: ,,De ce n-am trait cand puteam, iar acum resimt fiecare dorinta mai vie ca niciodata? De ce acum, cand e prea tarziu?” Pune mana si citeste, pune mana si asculta muzica MULTA, muzica VESELA, ceva ce stii ca te unge la inima.

~~Acum ori niciodata! Fii macar o data in viata egoist al dracului si rezerva-ti clipe de fericire! Fa-o pentru tine! Pentru fericirea ta! Caci sentimentul asta vine, apare si dispare cand te astepti mai putin.

~~Zambeste!!!>:D<

P.S.: mananca ciocolata :) It’ll make you feel much, much better>:D<

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Single Post Navigation

4 thoughts on “Let’s start all over again. Let’s start by being friends.

 1. JohnnyRedgrave on said:

  nu imi place ciocolata :/

  • Dar caramelul?/:)
   Oricum, ideea de baza era sa mananci ceva bun, ceva ce iti elibereaza dopamina in creier (iar ciocolata e unul dintre lucrurile de genul acesta). De asta am recomandat-o.

 2. Vai, vai, ne-am tras si template de vara:>

  • Aha, aha, aha, aha:> Dar cred ca am sa mi-l schimb. Parca e prea incarcat. Erau 2 teme care-mi placeau. Daca era o combinatie intre ele 2, era P-E-R-F-E-C-T!! :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: