Come feed the rain

Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust

Dupa ea III

`Incepi sa ma calci din ce in ce mai des pe nervi Fericireo. De unde atata tupeu de a aparea si de a disparea din viata mea atunci cand ti se nazare? De unde atata nerusinare de a da iama in sertarasul ala mic si rosu si de a fura tot ce are si de a face vraiste in rest? Esti ingrozitoare si perfida! Oare chiar nu te mai saturi sa ma tot enervezi? Cand existi, ma exasperezi pentru ca stiu ca ai sa dispari; cand ai disparut…mai are rost sa continui?
`Esti atat de dorita, de cautata, de ceruta. Esti angajata peste tot cu norma intreaga; dar atunci cand te-ai saturat de meseria obtinuta cu usurinta o parasesti si lasi pe om in paragina. Vai de cei care te cauta necontenit draga…
`Nu-mi place de tine Fericire si din alt motiv: nu ma lasi sa ma bucur asa cum trebuie de momentele frumoase. Nu ma lasi sa dorm linistita, vi ca o furtuna in mine atunci cand am nevoie de concentrare maxima, te arunci in fata mea pe strada si te strambi batjocoritor la mine ca si cum vrei sa-mi spui „Sunt atat de aproape de tine, dar tu nu ma poti atinge!”. Esti exasperanta!!!!!
`Mars odata din viata mea, ca mai mult rau imi faci decat bine!!

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: